Creem idees, generem oportunitats
Avís
legal
Tots els recursos i serveis relacionats amb l’organització d’esdeveniments i la producció cultural, i sempre amb la garantia de qualitat BIRCAT

Avís legal


Tots els drets de la propietat industrial i intel·lectual del lloc Web www.bircat.org i dels seus continguts (text, imatges, sons, àudio, vídeo, disseny, creativitat, software) pertanyen a BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. o en el seu cas, a terceres persones.


L'usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per a ús personal i privat, quedant en conseqüència, terminantment prohibit el seu ús amb finalitats comercials, la seva distribució, modificació, alteració o descompilació.


L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. ofereix en el seu lloc Web i a no emprar-los per a incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans; provocar danys en els sistemes físics i lògics BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats.


BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu lloc Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats.


BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats en el seu lloc Web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.


En relació als serveis a la disposició dels usuaris a través de registre previ, totes les dades es mantenen en la més estricta privadesa d'acord amb la legislació vigent. BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. compleix aquesta legislació respecte a la protecció de dades personals dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal.


L'usuari registrat en la Web de BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos, S.C.P. pot en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos en la referida Llei i altres normes que la desenvolupen, mitjançant escrit dirigit a

 

 

 

Contactar amb BIRCAT
© BIRCAT, Banc d’Idees i Recursos. - Tots els drets reservats
Tel.: 663 11 96 79

Bircat · Creem idees, generem oportunitats.
© 2009 · Tots els drets reservats

 

www.BruixesBurriac.cat

Contacte:
Telf.: 663 11 96 79